Unutulmaz Aşk | The Best of Me 2014 (Günün Tavsiye Filmi) (Film Eleştirisi)



Amanda ve Dawson, gençken tanışan ve farklı geçmişlerden gelen ruh ikizleridir. Ancak şartlar onları ayrılmaya zorlayacaktır. 20 yıl sonra ortak bir arkadaşın ölümüyle tekrar bir araya gelirler. Böylece onun son isteklerini yerine getirmek için eve dönerler ve karşılaşırlar.

NOT:  Yazımda SPOİLER YOKTUR!!! Gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz!  

Son Yıllarda gördüğüm en romantik hikayelerden birini yaşadığımı itiraf etmeliyim. Gözyaşlarının akmasını sevenler için bu Nicholas Sparks'ın büyüsü. Hikaye güzel bir hızda gelişiyor ve ilerledikçe her şeyi bir araya getiriyor. Not Defteri'nin (The Notebook 2004) çok hareketli olduğunu düşünmüştüm ama bu sizi inanılmaz bir yolculuğa çıkarıyor. Oyunculuk bu tür bir film için çok iyiydi. Oyuncular gerçekten bu filmin çalışması için ellerinden gelenin fazlasını yapmışlar. Onları tebrik ederim. Senaryo özel bir şey değildi, bir kitaba dayanıyordu. Romantik bir film için iyiydi.
 Gerçekten beğendim.

Filmin Üzücü dipnotlarından bir tanesi ise Paul Walker başlangıçta başrol için seçildi ancak 30 Kasım 2013'te bir trafik kazasında ani ölümüyle rol James Marsden'a verildi. Ayrıca Nicholas Sparks'ın aynı adlı romanından uyarlanan 9. filmdir.

Sonuç olarak; Özellikle romantik bir film arıyorsanız bu filmi tavsiye ederim.

 

Yorumlar