Şeytan Üçgeni | Triangle 2009 (Günün Tavsiye Filmi) (Film Eleştirisi)



Beş arkadaş yelken açar ve yatları tuhaf ve ani bir fırtına tarafından alt üst olur. Gizemli bir gemi onları kurtarmak için gelir ve bundan sonra ne olduğu açıklanamaz.

NOT:  Yazımda SPOİLER YOKTUR!!! Gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz!

En azından heyecan verici, eğlenceli veya eğlenceli olabileceğini umarak bir filme başlarsınız ve ardından izlediğiniz film muazzam bir etki bırakır sizde. Şeytan Üçgeni (Triangle 2009)'nin yaptığı gibi beklentilerinizi aşan bir filme bayılıyorum. Mellissa George, Florida kıyılarında bir yat tatilinde yatları ters döndükten sonra yolcusu olmayan gizemli bir gemiyle karşılaşan gençlerden oluşan küçük bir kadroda başrolü oynuyor. Ardından, mükemmel bir hızla ortaya çıkan karmaşık ve mükemmel yazılmış bir gizem var. Filmin çoğunu neler olup bittiğini anlamaya çalışarak, hikayenin tüm unsurlarını bir araya getirmeye çalışarak geçirdim. Christopher Smith, bu filmi incelikle işlenmiş bir ayrıntıyla bir araya getirmek için uzun zaman harcamış. Yat alabora olduğu andan itibaren tutuldum. Başrol performansı mükemmel, olay örgüsünü mükemmel bir şekilde bir arada tutuyor; ve yardımcı oyuncu kadrosu fena sayılmaz.

Dipnotlardan bir tanesi ise Film, Cinnet'e (The Shining 1980) pek çok dolaylı göndermede bulunuyor. Danny'nin girmesinin yasak olduğu ürkütücü otel odasının numarası olan "237" sayısı ortaya çıkıyor; ayna, balo salonu ve balta üzerine yazılmış sözler de vardır.

Sonuç olarak; Biraz farklı bir şey arıyorsanız ve bir buçuk saat ayrıntılara dikkat etmekten mutluluk duyuyorsanız, Şeytan Üçgen'i orijinal, iyi yazılmış ve yönlendirilmiş bir gizem olarak sonuna kadar tahmin etmenizi sağlayacak bir gizem olarak önerebilirim.
 

Yorumlar