Çılgın Kalp | Crazy Heart 2009 (Günün Tavsiye Filmi) (Film Eleştirisi)



Soluk bir country müzisyeni, ona ilham veren lanetli bir romantizm sırasında işlevsiz hayatını yeniden değerlendirmek zorunda kalır.

NOT:  Yazımda SPOİLER YOKTUR!!! Gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz!

Jeff Bridges'in her gün yepyeni bir hayata başlamaya hazır bir adamı oynamasının zevki tarif edilemez. Ve bu yeterli değilmiş gibi, sevgi, motive edici güç olan ilham verici faktördür. Onu "The Last Picture Show"da, ardından "Thunderbolt and Lightfoot"ta, "Fat City"de ve "The Big Lebowski"de gördüğümden beri Jeff Bridges'in hayranı olduğumu itiraf etmeliyim. Doğrunun zıddı olan, güçlünün zıddı olan ve hatta orada görünmeyen karakterleri canlandırırken bile doğrucu ve güçlü. "Çılgın Kalp" bize hatırlatıyor. O, kendi kuşağının veya herhangi bir neslin en büyük Amerikan aktörlerinden biridir. Küçük çocuğu kaybettiğini anladığında yüzü beni sonsuza kadar rahatsız edecek. Altın Küre'de, yıkıcı karizmatik haliyle, alçakgönüllü bir şekilde ailesine teşekkür etti. Onlara da teşekkür ediyorum Jeff, sen bir harika bir oyuncusun.

Sonuç olarak; Crazy Heart'ın ne kadar harika bir film olduğunu takdir etmek için Jeff Bridges veya country müzik hayranı olmanıza gerek yok. Bu filmi izleyin ve sonuna kadar tadını çıkartın.


 

Yorumlar