Jon Snow Dizisi Geliyor!!!

 


Game of Thrones 8. sezonda Jon Snow ve Daenerys Targaryen Game of Thrones 8. sezona verilen tepkinin gerçekten önemli olmadığını gösteren bir Jon Snow spinoff şovu geliştiriliyor . Koşusunun çoğu için Game of Thrones , yalnızca dünyanın en büyük TV şovları arasında değil, aynı zamanda en sevilenleri arasındaydı. Tam olarak kalitenin ne zaman düştüğü biraz tartışma konusu, ancak dizi etrafındaki genel fikir birliği açısından, dizinin sarsıldığı 8. sezondaydı. Game of Thrones'un sonu ve gerçekten de özellikle 8. sezonun son üç bölümü, karakter kavislerini ele alışı ve her şeyin ne kadar hızlı gerçekleştiğine dair eleştiriler nedeniyle çok fazla öfke ve tartışma çekti.

Game of Thrones 8. sezon tepkileri, gösterinin hem final çalışması sırasında hem de sonrasında, özellikle showrunner'lar David Benioff ve DB Weiss'i hedef alan çevrimiçi vitriol'den yeniden yapılması için dilekçelere kadar uzanan tartışmalara hakim oldu. Yine de HBO, Westeros'u keşfetmeye devam etmede, Targaryen merkezli prequel House of the Dragon'u diziye sipariş etmede, Long Night (o zamandan beri iptal edilmiş olsa da) üzerine kurulu bir gösterinin pilotajını yapmada ve dalıp giden fikirleri tartışmada büyük ölçüde yılmadı. George RR Martin tarafından yaratılan engin tarihin derinliklerine inin.

Yine de, olabilecek tüm yan ürünler için, Game of Thrones'un kendisine dokunulmamış gibi görünüyordu, ancak bu , bir Jon Snow'un devamının işlerde olduğu raporlarıyla değişiyor. HBO'nun Game of Thrones'un sonunun üzerine inşa etmek istediğini ve aldığı tüm eleştirilere rağmen bunun için bir izleyici olduğuna inandığını gösteriyor. Ne de olsa HBO, Game of Thrones yan ürünlerine yaklaşımı konusunda şimdiye kadar nispeten dikkatliydi ya da en azından ne kadar büyük bir IP olduğu ve ondan potansiyel olarak ne kadar çıkarılabileceği düşünüldüğünde beklenenden daha fazla kısıtlama gösterdi. Game of Thrones ile başka bir şey yapmak istemeyen insanlar yerine, HBO, Jon Snow'un devamı ile iki katına çıkıyor, bu da geri tepmenin çok az somut veya kalıcı bir etkisi olduğu anlamına geliyor.

HBO, House of the Dragon'un ilk önce başarmak isteyeceği bir görev olan Game of Thrones 8. sezon tarafından hayal kırıklığına uğrayanları geri kazanmaya güveniyor olabilir , ancak zaten zaten sahip olduğu veya buna ihtiyaç duymadığı iddia edilebilir. . Game of Thrones , tarihin en çok izlenen TV şovlarından biriydi ve büyük bir geri tepme olmasına rağmen, dünyanın dört bir yanından kaç milyonun izlediğini düşünürsek, hala büyük bir izleyici kitlesi var. Bu, Game of Thrones'un HBO'daki devam eden başarısını kontrol ediyor. Max, platformda en çok izlenen şovlar arasında yer alıyor ve dünyadaki en korsan TV şovları arasında varlığını sürdürmeye devam ediyor. Kısaca, Game of Thrones8. sezonda büyük sorunlar yaşanmış olabilir ve çevrimiçi görüş, ondan nefret edildiği ve kimsenin daha fazlasını istemediği yönünde görünüyor, bu da ilgide gerçek bir düşüşle yansıtılmıyor.

Jon Snow'un devam filmi bu konuda daha büyük bir avantaja sahip olmalı, çünkü Game of Thrones'un sona ermesinden bu yana yaraların iyileşmesi için daha fazla zamanın avantajına sahip olacak, ister yeniden izleme yoluyla olsun, House of the House'un varsayılan başarısı. Dragon (tabii ki kendisi görülmeye devam etse de) ya da sadece merakından dolayı ona bir şans vermeye istekli olmak. Jon Snow spinoffunun Game of Thrones'un aldığı tek doğrudan devam filmi olup olmadığı belirsiz, ancak HBO'nun önceki prequel yaklaşımından ziyade doğrudan kaynağa geri dönmesi gerçeği, geri tepmeden hiç endişe duymadığını gösteriyor ve bunu istemeyenler olacak, isteyen çok daha fazla olacak.


Yorumlar