Aşk Yemini | The Vow 2012 (Günün Tavsiye Filmi) (Film Eleştirisi)



Leo (Channing Tatum) ve Paige (Rachel McAdams) yeni evli bir çifttir. Talihsiz bir kazadan sonra, Paige bilinçsiz bırakılır ve uyandığında Leo'yu hatırlamaz. Leo'yla bir araya geldiğinden beri görmediği ailesi onu ziyarete gelir. Onları uzun zamandır görmediğine inanamıyordur. Leo onu eve getirmek ister ama ailesi kendi yanlarına almak ister. Leo ile birlikte gider ama hiçbir şeyin farkına varmayınca ailesinin yanına gider. Ve ailesiyle iletişimini neden kestiğini merak ediyordur. Ayrıca eski sevgilisiyle karşılaşır ve neden ayrıldıklarını merak eder. Leo, ona tekrar kur yaparak onun kalbini geri kazanmaya çalışır.

NOT:  Yazımda SPOİLER YOKTUR!!! Gönül rahatlığı ile okuyabilirsini

Hayatınızın aşkı sizi tamamen unuttuğunda ve  paylaştığınız anları hatırlatmanız gerektiğinde ne olur? Gerçek bir hikayeye dayanan bu filmde iyi performanslar, iyi hikaye ile birleştiğinde tüm film boyunca sizi ayakta tutacak güzel anlara sahip iyi bir romantik komediy izliyoruz. Leo, Paige ile mutlu bir şekilde evlidir ve birlikte harika vakit geçirirler, ta ki ölümcül bir kazayla karşılaşana kadar ve Paige'in komaya girip kocası da dahil hafızasını kaybetmesiyle hayat tepetaklak olur. Leo, karısını geri getirmek için onu ikna etmeli ve birlikte geçirdikleri tüm güzel anları ona hatırlatmalıdır. Michael Sucsy'nin yönettiği The Vow, son zamanların mükemmel flört filmi olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz

. Hikaye  ilginç ve hayranlık uyandıran gerçek olaylara dayanıyor. Başından sonuna kadar film sizi eğlendiriyor ve filmin en önemli özelliği de bu. Arada buharını kaybetmesine rağmen sonraki makarada ivme kazanıyor. Yön açısından, Sucsy, başrol oyuncularından iyi performanslar çıkararak iyi bir iş çıkardı. Senaryo, iyileştirme için geniş bir kapsam elde etmek için gayet iyi. Kim ve Krickitt Carpenter, hafıza kaybıyla kesintiye uğrayan evlilikleri hakkında The Vow adlı kitabı yazdılar. Yapım tasarımı, filmle iyi uyum sağlayan iyi bir arka plan puanı ile iyidir. Performanslara gelince, Channing Tatum ve Rachael Mcadams günümüz kuşağının rahatlıkla aranan aktörlerinden biri.

Sonuç olarak;Aşk Yemini, romantik arife ile birleştiğinde iyi yemeklerin harmanlanmasıyla eşinizle veya sevgilinizle birlikte keyif alacağınız romantik randevu filmlerinden birisidir.

Yorumlar