Bu Nasıl Aile! | We're the Millers 2013 (Günün Tavsiye Filmi) (Film Eleştirisi)

 



Görünürde gömlek satarak yaşamını sürdüren David Clark (Jason Sudeikis) göze batmadan el altından ot satıyordur. Bir gün işler sarpa sarar ve tedarikçisine  büyük bir şekilde borçlanır.  Bu borcu ödemek için sahte bir aile kurarak 4 Temmuzda  büyük bir vurgun yapma planları vardır.

NOT:  Yazımda SPOİLER YOKTUR!!! Gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz!

Filmin adına aldanıp da  aile filmi sanmayın ve çocuklarla filmi izlemeyin. Çok eğlenceli, komik ve kahkahaların havada uçuşacağı başarılı bir film olmuş. Filmin Şarkıları çok eğlenceliydi. Mizah içerip izleyenleri zaman zaman güldüren başarılı yönleri var. Beklediğimden çok daha başarılı bir film olmuş.  Filmin oyuncu kadrosunda Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma Roberts, Ed Helms, Will Poulter, Nick Offerman, Kathryn Hahn, Luis Guzmán gibi  komedi filmlerinin gedikli ve başarılı isimleri var. Jennifer Aniston'ın sahte bir aile kurmak için işe alındığı bir karakteri oynadığı ikinci filmi, 1.si ise yine bir komedi türü olan Hayatım Yalan (Just Go With It 2011) filmi. İlginç anekdotların bir tanesi ise 2013 yılının en çok hasılat yapan 16. filmi olması. Karakterlerin arasındaki karmaşa, olaylar silsilesi ön görülebilir bir Amerikan Komedisi olsa da  izlerken ben çok keyif aldım. Aslında filmin başarılı artıları olmasına rağmen devam yapımının gelmemesi üzücü.

Sonuç olarak: Cinsel içerikli mizahtan hoşlanıyorsanız ya da kafa yoracak eğlenceli  bir şeyler arıyorsanız tam sizlere göre bir film. Şaşırtıcı derece de başarılı bir komedi.

Yorumlar