Belalı Tanık 2 | Hitman's Wife's Bodyguard 2021(Film Eleştirisi)



İlk filmin sevilmesi ve beğenilmesinin ardından yapımcıların 2. film için kollarını sıvadığı ve sinema severlerle buluşan devam yapımında bu sefer Michael Bryce (Ryan Reynolds) ve Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) ikilisine ilk filmde az gözükmesine rağmen çok ilgi gören karakter Sonia Kincaid (Salma Hayek) katılıyor. Michael koruma lisansını geri almayı umup kısa bir tatile çıkarken doğru düzgün oturamadan yine olaylar silsilesi içine kendisini bulur.

NOT:  Yazımda SPOİLER YOKTUR!!! Gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz!

Bu tür devam filmlerinin yüksek yıldızlarla dolu kadrosu olması bilindik senaryolarına ve hikayeye rağmen oldukça keyif veriyor. Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas, Gary Oldman, Frank Grillo, Gabriella Wright, Tom Hopper ve Morgan Freeman  gibi yıldızları filmde görmek oldukça  hoştu. Aksiyon ilk filme göre daha fazla ve temposu daha yüksek. Bazı gereksiz ve uzatılmış Darius ve Sonia karı koca komedisi ve sahneleri vardı. İlk film gibi, tamamen Avrupa'da çekildi. Bu devam yapımı Hırvatistan, İtalya, Bulgaristan, Slovenya ve Birleşik Krallık olmak üzere beş farklı Avrupa ülkesinde çekildi. filmin başrollerinin kimyası ise oldukça uyumluydu. Ryan Reynolds her zaman olduğu gibi Deadpool karakterinin maskesiz hali gibiydi.

Sonuç olarak: Abartılı komedisi, Aksiyonu bol, klasik bir hikayesi ve gidişatı olsa da bu tarz yıldızlarla dolu kadrosuyla patlamış mısır tadındaki filmden keyif alabilirsiniz.   

Yorumlar