The Adam Project 2022 (Film Eleştirisi)



Zaman yolculuğunun mümkün olduğu bir dünya da Zaman yolculuğu yapabilen pilot Adam (Ryan Reynolds) geçmişe giderken hata yaparak 2022 yılına iner ve kendisinin çocukluk halinden yardım ister. Hem geçmişi ile yüzleşmek hem de geleceği kurtarmak hiçte kolay değildir.

NOT:  Yazımda SPOİLER YOKTUR!!! Gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz

Filmin yönetmenlik koltuğunda Gerçek Kahraman (Free Guy), Müzede Bir Gece serileri (Night at the Museum), Yedi Dayanılmaz Gün This Is Where I Leave You 2014), Genç Çıraklar (The Internship 2013), Çelik Yumruklar (Real Steel 2013), gibi filmlerin yönetmeni Shawn Levy yer oturuyor. Ryan Reynolds, Walker Scobell, Mark Ruffalo, Jennifer Garner, Zoe Saldana, Catherine Keener gibi yıldız isimler var. Zaman yolculuğu filmlerine komik ve eğlenceli bir yaklaşımı olmuş. Aile bağlarının ne kadar önemli olduğu, her bir saniyenin bile çok kıymetli olduğu, boşu boşuna tabuların arkasına sığınmamamız gerektiğini görüyoruz. Film tam bir aile filmi olmuş. Eğlenceli, sürükleyici ve komik…

 Ryan Reynolds her zaman olduğu gibi Deadpool karakterinin aynısını oynamış.Eğer zaman yolcuğu yapabilseydiniz hatalarınızı nasıl telafi ederdiniz? Görsel efektleri filmin çok başarılıydı.  Klasik bir konusu olsa da izlerken içinizi ısıtacak, eğlendirecek, aile bağlarınızı sorgulamanızı sağlayacak, komik, eğlenceli, duygusal, aksiyon dolu macera, keyif alınabilecek aile filmi olmuş.

Yorumlar

Yorum Gönder