12 Güçlü Yetim | 12 Mighty Orphans 2021 (Günün Tavsiye Filmi) (Film Eleştirisi)

 



Kendisi gibi yetim olan çocuklara koçluk yapmaya karar veren Rusty Russell (Luke Wilson) tüm ulusa ilham olacak bir hikayeye yelken açar. İnanmak, azim, kazanma arzusu ve pes etmemenin destansı gerçek öyküsüne hazır mısınız? Kalpleri titretecek bir mücadele.

NOT:  Yazımda SPOİLER YOKTUR!!! Gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz!

Filmin gerçek olaylardan uyarlandığını belirtelim. İnsanı zaman zaman duygulandıran, izlemesi keyifli ve eğlenceli bir yapım olduğunu söylemek mümkün. Filmi takdir etmek ya da beğenmek için illa Amerikan Futbolu severi olmanıza gerek yok filmin esas temasına dokunduğunuzda neleri anlatmak istediğini alabilirsiniz. Filmin Cast seçimi çok başarılıydı hepsi karakterlerini yansıtmakta iyi iş çıkarmışlar. Seyircinin kalbine dokunacak ilham verici bir hikaye. Ekip olmanın, birlikte hareket etmenin, aile olmak için illa kan bağının olmaması gerektiği güzel yansıtılmış. Çocukların hayata dair kasvetli havaları da insanı resmen parçalıyordu.

Sonuç olarak gerçek olaylar üzerine kurgulanan, dramı iyi yansıtılan, diyalogları ve başarılı hikaye anlatımı ile kalbe dokunacak insana hayat dersi verecek, ilham verici başarılı bir film olmuş.

Yorumlar