Reacher 2022 (1.ve 2.Bölüm analizi) (Günün Tavsiye Dizisi) (Dizi Eleştirisi)



Lee Child'in romanından uyarlama Reacher dizisini daha önce 2 kez sinemada görmüştük. Tom Cruise'nin baş rolünde olduğu Jack Reacher (2012), Jack Reacher: Asla Geri Dönme (Jack Reacher: Never Go Back 2016) filmleri genel olarak beğenilen filmler olmuştu. 4 Şubat 2022'de Amazon Prime'da 8 bölümlük 1. sezonu yayınlanan dizi nasıl olmuştu peki? 

NOT:  Yazımda SPOİLER YOKTUR!!! Gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz!

 Dizi Jack Reacher filmleri havasında bir giriş işe başlıyor. Polisler tarafından tutuklanan Reacher için işler hiç umulmadık bir hal alır. Ve kendisini bir  çeşit seri cinayetler içinde bulur. Alan Ritchson çok cool Reacher olmuş gayet role yakışmış. Dizinin atarlı giderli diyalogları çok güzeldi. Gizem havası güzel işlenmiş. Gerilimi ise zaman zaman güzel veriyor. Reacher'in Sherlock havası gayet başarılı olmuş. Bölüm süreleri ise dozundaydı. Flashback sahnelerini izleyiciyi sıkmadan hikayeye çok güzel kurgulamışlar. Klasik bir hikaye gibi gözükse de başarılı bir polisiye dizisi olmuş. Küçük ve sakın bir kasaba da sırlar,sıralı cinayetler, kendilerini kanundan üstün görenler... bakalım olayı nereye götürecek.

Willa Fitzgerald, Malcolm Goodwin, Alan Ritchson diziye çok güzel oturmuş bu oyuncular. Jack Reacher filmi sevenlerin, aksiyon , gerilim, polisiye yapımlarını sevenlerin 1.ve 2. bölüm itibariyle keyif alacağı bir dizi olmuş Reacher.
 

Yorumlar