Luka | Luca 2021 (Günün Tavsiye Filmi) (Film Eleştirisi)



İçinizi ısıtacak ve kalbinize dokunacak bir film. Dostluk gücü ile her şeyin üstesinden gelinebilir. Animasyon olduğuna bakmayın yetişkinlerinde izleyebileceği, dersler alabileceği bir eser. Ailecek keyifli dakikalar geçireceksiniz ve dostluğun gücünü göreceksiniz.

NOT:  Yazımda SPOİLER YOKTUR!!! Gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz

Yarı insan yarı deniz canavarı olan Luka cesaretini toplayıp yeni tanıştığı Alberto’nun motivasyonu ile insanların yaşadığı sevimli küçük kasabaya giderler. Tek dertler Vespo’ya sahip olmaktır. Bu uğurda Giulia ile takım olup hem zorbaları yenmek hem de ödül kazanmayı kafalarına koyar. Çok samimi bir film, dostluğun gücünün sınıf farkına engel olamayacağı çok güzel anlatılıyor. İnsanların saçma sapan şeyleri yıktığında birlikte olabileceği dersi iyi işleniyor.

 İtalyan havası, şarkıları, görsel efektleri ise muazzam. Bazı sahnelerinde göz yaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz. Bazen kan bağınız olmadan da aile olabilirsiniz. İnsanın ihtiyacını duyduğu şey kalpten gelen bir sevgi. Eğlenip, güleceğiniz, kalbinize dokunduğuna hissedeceğiniz, kaçırmak istemeyeceğiniz ailecekte izleyebileceğiniz şahane bir film.

Yorumlar