Leyla ile Mecnun 2.Sezon EXXEN (6. Bölüm Analizi) (Dizi Eleştirisi)



NOT:  Yazımda SPOİLER YOKTUR!!! Gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz!

Biz git gide iyi olacak derken, git gide iyice kötüye gidiyor dizi. TRT bölümlerinin o tadı o eğlencesi o komedi dozunu maalesef bir türlü yakalamadı. Senarist zorlama senaryo yazıyor sanki. Oyuncular dada aynı havayı görmek mümkün. İsmail abi çok yapmacık oynuyor gibi o eski İsmail abi havası yok. Özellikle bölüm başındaki Mecnunun o kusacak gibi olma sahnesi neydi ya öyle çok berbattı ne gerek vardı böyle sahneye. Artık yeter dedirtecek noktaya geldik ‘’Babam öldü’’ goy goyundan. Anlamsız ve gereksiz sahneler vardı bölümde. Ayrıca dizide karakterler çok kopuk birbirlerinden.

Erdal Bakkal ve İskender’in gerçek hayat küslüğü diziye yansıdığı için aynı sahneleri yok, bu diziyi çok etkiliyor. Aksakallı dede ise şamar oğlanına döndü iyice. Çok sıkıcı bir bölümdü, bir ara içim geçti geçecek gibi oldum. Neredeyse hiç komik sahnesi yoktu. Zaten bölüm süreleri TRT süreleri gibi değil çok kısa. Bazen kısa olmasına sevinecek gibi oluyorum çünkü iyiye gitmiyor gibi artık işler. Mecnun iyice antipatikleşiyor. Sedef (Zeynep Çamcı) bile Deniz Işın’dan daha iyi Leyladı. Bence En kötü Leyla olmuş. Evlilik muhabbetleri çok sıktı artık. Evlilik bu kadar basit bir şey değil sonuçta.

Bölümün tek güzel yanı banka sahnesi ve göndermesiydi. Senaristinden oyuncularına yönetmeninden yapımcısına TRT bölümlerini tekrardan izleyip, eski yaptıkları güzel işleri görüp toparlanmaları lazım. 

Yorumlar