Cesaretin Ötesinde | My All-American 2015 (Günün Tavsiye Filmi) (Film Eleştirisi)

 



Şampiyonluktan daha büyük bir meydan okuma… Hayata karşı Azim, cesaret, güçlülük ve pes etmemek. İlham veren gerçek bir hikaye. Freddie Steinmark’ın gerçek öyküsü. Ailesinin desteği ve kafasına koyduğu hayallerini gerçekleştirmek için yılmadan çalışan Freddi, Şampiyonluk için neredeyse hiçbir umudu olmayan takımını en üst seviyeye çıkartmaya çalışma azmi. Bir Amerikan futbolu olarak bakmayın filme. Anlatmak istediği çok farklı bir hikaye. Özellikle filmin final bölümü sizi oldukça etkileyecek. Uzun süre etkisinden çıkamayıp unutamayacağınız bir film olacağı aşikar.

NOT:  Yazımda SPOİLER YOKTUR!!! Gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz

Normal bir spor hikayesi beklerken film tahmin edilemez bir yöne gidiyor. Bu yüzden oldukça başarılı bir iş çıkartmışlar. Özellikle insanın arkadaşları dışında hayatının aşkından vefa, destek görmesi çok güzel. Oyunculuklar ise çok başarılı. Dönemin atmosferi çok güzel işlenmiş. Aaron Eckhart, Finn Wittrock harika oyunculuklar çıkartmışlar. Filmin müzikleri de çok güzeldi. Filmi izlerken resmen yaşıyorsunuz. Samimi insan ilişkileri çok güzeldi. Aslında samimiyet ve gerçeklik çok önemlidir. Gerçek sevgiyi bulmak kolay değildir. Hele ki insanların samimiyetten uzak olduğu bu dünyada.

Hayatınıza ilham verecek, sizi etkileyecek harika bir film. Hayatta şampiyonluktan daha önemli meydan okumalar vardır. Ön yargılarınızı bir tarafa bırakıp bu filmi kaçırmayın özellikle final kısmı yüreğinize işleyecek.


Yorumlar