Hawkeye 2021 (6. Bölüm Analizi) (Dizi Eleştirisi)

 



NOT:  Yazımda SPOİLER YOKTUR!!! Gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz!

  5. bölüm sonunda bizi çok heyecanlandıran Wilson Fisk / Kingpin (Vincent D'Onofrio) sahnesiyle bitmesi çok güzeldi. 6. Bölüm Kingpin’in Kate’in annesiyle konuşmasıyla başlıyor. Vincent D'Onofrio muhteşem bir oyunculuk çıkartıyor. Dişe dokunur sürelerde bölümde yer alıyor.

 Diğer bölümlere göre oldukça aksiyonlu bir bölümdü. Eğlenceyi, aksiyonu, komediyi bol bol gördük.  Kafamızdaki bazı soru işaretleri giderildi. Özellikle Kingpin’in dövüş sekansı çok güzeldi. Yelena, Hawkeye, Kate, Jack, Eleanor, Kingpin herkes herkesle hesaplaştı. Kate ve Clint’in kurduğu ekip güzeldi. Kostümler çok başarılıydı. Clint ve Kate’in baba kız gibi olması çok tatlıydı. Clint’in karısının sırrını da öğrenmiş olduk. Eşofmanlılar tam komediydi.  İçinizi ısıtacak bir finalle bitmiş olsa da. Kingpin’in soru işaretleri merak uyandırdı.

 Bakalım mini dizi olarak mı kalacak? Yoksa devamı mı gelecek?  Dizi bittikten sonra herkesin beğenisini kazanan Rogers Müzikali’ini uzun uzun görmek çok hoş oldu. Sonuç olarak 6 ya bölünmüş film tadında bir diziydi. 


Yorumlar