Monsterverse (Godzilla V King Kong) Sinematik Evreni Filmleri

 


MCU (Marvel Sinematik Evreni) başarısından sonra sinematik evrenler popüler oldu kimisi yeni evrenler kurdu (The Conjuring Universe),  kimisi olan evrenlerini genişletti (Harry Potter Wizarding World). Godzilla'nın 2014 de Reboot  edilerek  başlayan  Monsterverse evreninin dün 4. filmi olan Godzilla vs. Kong fragmanı yayınlandı. Fragman görsel açıdan oldukça güzel ve iki dev yaratığın kapışmasını görmek beklentileri baya yükseltti! 26 Mart 2021 de hem sinemalarda hemde aynı anda HBO Max de yayınlanacak film öncesinde daha önce Monsterverse filmlerini izlemek isteyenler ve bilmeyenler için listemizi hazırladık o halde listemize göz atalım.

Dünya, canavarca yaratıkların görünümüyle kuşatılmış durumda, ancak onlardan biri insanlığı kurtarabilecek tek kişi olabilir. Kadrosunda Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Elizabeth Olsen ve Ken Watanabe yıldız isimleri kadrosunda barındıran yapım sinematik evrene giriş filmdir. 3D deneyimini güzel yansıtan yapım fena sayılmayacak bir Godzilla giriş filmi olmuştur.


,

2017 de vizyona giren Kong Kafatası adası filmi oldukça başarılıydı. King Kong'un derinlerine giren hikaye adanın geçmişi ve 3D deneyimi oldukça başarılıydı. After Credist sahnesinde ise gördüklerimiz baya heyecanlandırdı bizi.


İlk filmin yıkımının etkileri ve ortaya çıkan yeni yaratıklar özellikle bol bol aksiyon, savaş ve şehir yıkımlarını iyi yansıtmışlar Godzillanın ise daha da güçlenmesi ve alevinin değişmesi oldukça izleyenlerin hoşuna gitmişti. After credits sahnesinde yine bizi sabırsızlandırmaya yetti açıkcsı.


1. Faz'ın final filmi!!! Fragman oldukça ilgi çekiciydi. Görsel efeklerin nimetleri ve 3D teknolojisi ile güzel bir film bizi bekliyor Godzilla ve King Kong bakalım kim kazanacak ?









Yorumlar